TeknoMina Bilişim

Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

2011 yılında İstanbul Merter`de kurduğumuz firmamız, 12 yıldır bilişim ve yazılım hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Firmamız sadece İstanbul ile sınır kalmayıp birçok ülkede, birçok dilde hizmet vermektedir.
TeknoMina Bilişim
TeknoMina Bilişim

Hakkımızda

Bilişim ve Yazılım alanında kendine güvenen, alanında uzman, tecrübeli, donanımlı, profesyonel çalışan bir ekip ile yola çıktık. Doğru strateji, profesyonel iş planları, kusursuz tasarım, yüksek kalite, beğeni odaklı yaklaşım bu yolda bizim olmazsa olmazlarımız oldu. İlk kurulduğu günden beri gerek bireysel, gerekse kurumsal müşterilerine her zaman saygı çerçevesinde, en iyi hizmeti sunuyoruz.
Bilişim sektöründe lider olmak hedefiyle çıktığımız yolda, faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Müşterilerimizden gelen yoğun talepleri en kısa sürede karşılıyoruz. Alanında profesyonel ekip arkadaşlarımız ile bütün talepleri yerine getiriyoruz. TeknoMina Bilişim bir artık dünya bir markasıdır ve bunun gereğini fazlasıyla yapmaktadır.

Ekibimiz

TeknoMina Bilişim ve Yazılım Hizmetleri alanlarında uzman dev ekip kadrosuyla bilişim ve yazılım sektöründe farkımızı kısa sürede ortaya koyduk.
Ekibimiz
Ekibimiz
10 yılı aşkın kısa bir sürede sektörde marka olan firmamız; web yazılım, web tasarım, SEO danışmanlık, sosyal medya yönetimi, e-ticaret, dijital pazarlama, Google ads reklamları, sosyal medya reklamları alanlarında hizmet sunmaktadır.
TeknoMina Bilişim, İstanbul`un en iyi bilişim ve yazılım firmasıdır.
TeknoMina Bilişim, bilişim sektöründeki en iyi SEO ekibine sahiptir.
TeknoMina Bilişim, Türkiye`nin en iyi web yazılımcıları ile çalışmaktadır.
TeknoMina Bilişim, web tasarım alanında en iyi grafik tasarım uzmanları ile marka olmuştur.
TeknoMina Bilişim, en iyi Google ads reklamları uzmanlarını ekibine dahil etmiştir.
TeknoMina Bilişim, sosyal medya reklamları uzmanları ile olağanüstü işler başarmıştır.
TeknoMina Bilişim, e-ticaret siteleri ürün yönetimi alanında en iyi firma ödülünün sahibi olmuştur.
TeknoMina Bilişim, dijital pazarlama uzmanlarıyla işletmelere kurumsal kimlik kazandırmıştır.

Nasıl Çalışıyoruz?

Vizyonumuz ve misyonumuza uygun olarak çalışıyoruz.
En iyi bilişim firması hedefine ulaşmak için yoğun bir tempoda çalışıyoruz.
Sadece Türkiye`de değil, dünya genelinde hizmet vermek için TeknoMina Bilişim firmasını kurduk ve bu yöndeki bütün hazırlıklarımız tamamlamış bulunuyoruz.
Kurumsallaşma anlamında bütün çalışmalarımız tamamladık ve uluslararası alanda hizmet veriyoruz.
Hizmet verdiğimiz ülkelerin lokasyonuna göre hareket ediyoruz. İlgili ülkelerden ekibimize çalışma arkadaşları dahil ediyoruz. Amacımız o ülkelerdeki işletmelere verdiğimiz hizmette, maksimum verimi elde etmektir.
Türkiye`nin en iyi bilişim firması olmak başlayan yolculuğumuz, bilişim sektörünün lider firması olmak bilinciyle devam ediyor.
Bilişim ve yazılım hizmetleri alanında lider firma olmanın bilincinde olarak, sorumluluklarımızın arttığını ve çok daha fazla çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bu misyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Neler Yapıyoruz?

Teknomina Bilişim ve Yazılım Hizmetleri olarak, faaliyet alanlarımızdan kısaca bahsetmek istiyoruz. Her biri kendi alanında en iyi uzman ekip arkadaşlarımızla markalara bilişim ve yazılım hizmeti veriyoruz.
Neler Yapıyoruz?
Neler Yapıyoruz?
Çalışmalarımız şu şekildedir:
Web yazılımcılarımız web sitesini kurar. Web sitesinin genel ayarlarını yapar. 
Grafik tasarım ekibimiz, firmanın talebi doğrultusunda tasarım çalışmalarını yapar.
Web tasarım ekibimiz devreye girer. Hazırlanan logo, slider, görselleri siteye yerleştirir.
Sanal pazarlama ekibimiz, (E-ticaret sitesi ise) ürünlerin görsellerini ve bilgilerini eksiksiz girer.
Sanal pazarlarda (n11, Trendyol, Hepsiburada, Amazon, Aliexpress vb.) firma ürünlerini ekler.
Sosyal medya ekibimiz, sosyal medya hesaplarını açarak tanıtım yapar.
Google ads reklamlarını veren uzmanlarımız hedef kitleye uygun reklam çalışmalarını yapar.
SEO ekibimiz, müşterilerin vereceği anahtar kelimeler ile ilgili gerekli çalışmaları yapar.
Web sitemizde “Başarı, bir ekip işidir!” sloganı yer almaktadır. Teknomina Bilişim firmamızın başarıya ulaşması ve bilişim ve yazılım hizmetlerinde sektörün lider firması olmasının altında yatan gerçek tam da budur. Biz iyi bir ekibiz ve başarımızı ekip çalışmasına borçluyuz. Ekiplerimiz liyakatli ve uzman kişilerden oluşmaktadır. Web siteleri ile ilgili bütün detaylara hakim, yaptığı işi bilen ve verimli çalışan ekibimiz ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

1. Web Yazılım

Web Yazılım, tasarım, logo, içerik olarak görünen sayfaların arayüzlerinin arka planda tasarlanarak; anlaşılır, güvenilir ve rahat bir şekilde kullanıcıların hizmetine sunulması olarak adlandırılır.
Web Yazılım
Web Yazılım
Bir bilgisayarın kullanılmasını sağlayan, donanım haricindeki web üzerinde yer alan bütün materyalleri kapsar.  Birçok dilde web yazılımlar geliştirilmekte ve amaca göre farklı dizaynlara sahip olabilmektedirler.
Web Yazılım

2. Web Tasarım

Web tasarım, bir internet sitesinin Google, Yandex, Bing gibi arama motorlarında ulaşılabilirliğini sağlayan, web sitesinin planlanması ve oluşturulması sürecini ifade eder. Dijital ortamda bir kişinin ya da markanın görünen yüzü olarak da tanımlanabilir. Firmalar ürün ve hizmetlerini internet ortamında tanıtmak için web sayfaları oluştururlar.
Web Tasarım
Web Tasarım
Bunun için de bir dizi çalışma yaparlar. Şirketlerin veya bireylerin hedeflerine uygun web siteleri yaratılır. Bu şekilde ürün ve hizmetlerin daha büyük kitlelere ulaştırılması amaçlanır.
Web Tasarım

3. Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya, günümüzde markalar için sosyal medya artık ihtiyaç olmaktan çıkmış olup bir zorunluluk haline gelmiştir. Çünkü bir marka için müşterilerin yorumları, tavsiyeleri ve ürünle alakalı şikayetleri almak çok önemlidir. Marka bilinirliğini artırmanın en etkili yolu hedef kitle ile birebir iletişimde olmaktan geçtiğinin farkında olan işletmeler sosyal medya platformlarında profesyonel hizmet almaya başladılar.
Sosyal Medya Yönetimi
Sosyal Medya Yönetimi
Zira tüketici davranışlarını incelemek, ürün satışlarının artırmak ve en önemlisi de müşterinin olumlu ve olumsuz yorumlarına direkt karşılık vererek müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
Sosyal Medya mecralarını etkili kullanan işletmeler hedef kitle ile;
Daha hızlı ve kolay iletişim kurar,
Hitap edeceği kitleyi belirler,
Web sitesi trafiğini artırır,
Anında geri bildirim alır,
Potansiyel müşterileri etkileme,
Gibi sosyal medyanın sunduğu avantajlardan yararlanıp rakiplerine göre bir adım öne geçer. Sosyal Medya Yönetimi

4. Grafik Tasarım

Grafik tasarım, ürünlerin tasarlanmasında, logo hazırlamada, web sitelerinde, reklam ile ilgili çalışmalarda ve benzeri uygulamalarda kullanılır. Bir ürünü ve hizmeti tanıtmak amacıyla yapılır.
Grafik Tasarım
Grafik Tasarım
Görsel öğeleri kullanarak bir ürünü ve hizmeti hedef kitleye ulaştırmak için yapılan çalışmalardan oluşan bir tasarım dalıdır. Bir web sitede grafik tasarım yaparken, iletişim ve estetik kaliteyi en üst seviyeye ulaştırmayı hedeflersiniz. Sitenin genel düzeni, şeması ve gezinme konularını içerir. Tasarımların etkisiyle; efektler, video oyunları ve filmler görsellik açıdan güzel bir görünüme kavuşur.

  Grafik Tasarım 

5. E-ticaret

Dijital pazarlama, teknolojinin olağanüstü bir hızla gündelik hayatımızda girmesiyle birlikte birçok şey değişti.  Mağaza dolaşmanın yerini büyük oranda online alışveriş yapan siteler almaya başladı. Pandemi döneminde bu alanda internet, sosyal medya ve mobil platformların öne çıkmasıyla birlikte tüketici davranışları da değişti. Tüketiciler bir ürüne ulaşmak için E-ticaret sitelerine yönelmiş durumdadır. İstedikleri ürünler artık bir tık uzaklıkta bulunuyor. İşetmeler de bunun farkında vardı ve kurumsal web sitelerine yoğunlaştı.
E-ticaret
E-ticaret
Alt yapı çalışmalarını bitirmek için büyük bir rekabet içerisine girmiş bulunmaktadırlar. Zira tüketiciler maksimum fayda elde etme peşindeyken, işletmeler de en yüksek karı elde etmek için hızlı bir şekilde dijital dünyada yerini almaya çalışıyor. 
E-ticaret

6. SEO Danışmanlık

SEO, bir web sitesinin Google, Yandex, Big, Explorer, Safari gibi arama motorlarının üst sıralarında yer alması için yapılan çalışmaları ifade etmektedir.  “Search Engine Optimization” ifadesinin baş harflerinden oluşmaktadır. SEO çalışması yapılan bir web sitesi, başta Google olmak üzere arama motorlarında daha görünür hale gelir ve trafikleri artar.
Bir sitenin arama motorlarında görünmesi için kaliteli ve popüler olması gerekmektedir. Çünkü site içi optimizasyonları, teknik alt yapısı ve özgün içeriklere sahip web siteleri üst sıralarda yer alabilir. İyi bir analiz yapılarak, anahtar kelimeler doğru seçilir ve rakipler de incelenerek SEO yapılırsa istenen sonuç elde edilir.
Konuyu biraz detaylandıralım:
Özgün makale yazılmalı,
Anahtar kelimeler seçilmeli,
Site içi SEO çalışması yapılmalı,
Site dışı SEO çalışması yapılmalı,
Gibi alt başlıklardan oluşmaktadır. Yukarıda sıralanan maddeler SEO`ya uygun şekilde yapıldığında bir web sitesinin arama motorlarında üst sıralarda yer alması mümkün hale gelir. Aksi halde, kopyalanmış veya daha önce bir sitede işlenmiş bir konuyu değiştirerek kendi web sitenize eklemeniz durumunda arama motorları bunu kolay bir şekilde ayırt edebilir ve hiçbir sonuç elde edemezsiniz. Eklediğiniz her konuyu arattığınızda, arama motorları sizin siteniz yerine özgün olarak o konuyu veya görseli daha eklenmiş sitelere yönlendirir.  SEO çalışmasını yapmaya başladığınızda faydasından çok zararını görürsünüz.
SEO Danışmanlık
SEO Danışmanlık
SEO konusunu anlamak için bir örnek verelim: Şehrin ana caddesinde yer alan bir işletme ile bir arka sokakta bulunan işletme aynı olamaz. Ana caddede bulunan bir işletme herkes tarafından bilinir. Müşterileri ilgisini çekmek daha kolaydır. Hedef kitle ile iletişim kurmak ve onların dikkatlerini ürünlere yoğunlaştırmak daha kolaydır. Arka caddede bulunan bir işletmenin ürün pazarlaması bir yana işletme ismini bile duyurması kolay değildir.
Arama motorları da tıpkı yukarıdaki örnekte anlatılan iki caddenin durumu gibidir.  Çoğumuz ilk sayfada karşımıza çıkana bakarız. Hatta ilk beş sırada olmayan web siteleri dahil ziyaretçilerin ilgisini çekmeyebilir.  İşletmeler de bu durumu fark ettikten sonra SEO için bütçe ayırmaya başladılar ve bu konuda ciddi çalışmalar yapan işletmeler meyvelerini toplamaya başladı. Zira ziyaretçiler web sitesine baktıktan sonra ürünü almak için işletme ile iletişime geçiyorlar. SEO Danışmanlık

Referanslarımız

Teknomina Bilişim firması olarak sadece Türkiye`de hizmet vermekle kalmayıp, birçok ülkeye bilişim ve yazılım hizmeti veriyoruz. Web sitemizde yer alan referanslarımız bölümünden de anlaşılacağı gibi, birçok kıtada faaliyet gösteren, dünya çapında bir marka olmuş bir firmayız. Bilişim ve yazılım hizmeti verdiğimiz markaların bulunduğu ülkelerden de çalışma arkadaşlarımızı bünyemize katıyoruz. Çünkü işletmelerin faaliyet gösterdikleri bölgeleri iyi bilen, hedef kitlemizin taleplerini doğru bir şekilde bize iletecek arkadaşlarımızın olması gerektiğini düşünüyoruz. Böylece verdiğimiz hizmetten maksimum verim elde ediyoruz.
Hizmet verdiğimiz ülkelerden bazıları;
İngiltere
Hollanda
Belçika
Almanya
Sbristan
ABD
Kırgızistan
Rusya
Suudi Arabistan
Sadece birkaç tane ülke örneğinden de anlaşılacağı gibi, faaliyet alanımız kıtaları aşmış durumdadır. TeknoMina Bilişim ve yazılım hizmetleri bir dünya markasıdır derken, kastettiğimiz budur. Biz işimin en iyisi olmak için çalışıyoruz. Sonuçlarını da sizlerle paylamaktan mutluluk duyuyoruz.
Yabancı Dillerde Hizmet Sağlıyoruz
Birçok farklı ülkelerde bilişim ve yazılım hizmetleri veren firmamız, müşteri talepleri doğrultusunda dil seçeneğine göre site yapar.
İngilizce,
Fransızca,
Flemenkçe,
Rusça,
Arapça,
Kırgızca,
Almanca,
Gibi birçok dilde hizmet sağlıyoruz. İşletmelerin bulunduğu lokasyona göre bilişim ve yazılım hizmetleri sunan firmamız, faaliyetlerini büyüterek yoluna devam etmektedir.

TeknoMina Bilişim İletişim

Bilişim ve yazılım hizmetleri almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Aşağıda açık adresimizde bizi ziyaret ederek, uzmanlarımızdan taleplerinizle ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
TeknoMina Bilişim İletişim
TeknoMina Bilişim İletişim
Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi,  A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul
Tel: 0532 069 92 44
Email: info@teknomina.com

TeknoMina Bilişim 

TeknoMina Bilişim hukuk Avukatlık

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski