Ph Dengeli Seramik Koruyuculu Oto Şampuan Önerisi

En İyi Ürünlere Uygulanır

Otomobil fiyatlarının milyonlar ile ifade edildiği 2022 Türkiye’sinde alınan otomobillerin yüzeyini korumak amacıyla doğru profesyonellerde yapılan; boya koruma filmleri, boya koruma uygulamaları, seramik, wax, vb için de artık yüksek bedeller ödenmesi gerekiyor.
Ph Dengeli Seramik Koruyuculu Oto Şampuan Önerisi
Ph Dengeli Seramik Koruyuculu Oto Şampuan Önerisi
Profesyonel uygulama merkezlerinde, en iyi ürünlerle uygulanan bu boya koruma uygulamaları bile maalesef otomobilinizin yüzeyini, erişilen parlaklığı, yüzeydeki su iticiliği, hidrofobiyi ve kirlenme geciktirici etkiyi tek başına sürekli kılamıyor.
Uzmanlık, deneyim ve yoğun bir işçilik gerektiren bu uygulamalar; araçların doğru şampuan ile yıkanması ve düzenli olarak bakım ürünleri ile desteklenmesi, yüzeyin kurutulurken dikkat edilmesi ile korunması gerekiyor. Ancak doğru yıkama ürünleri, doğru yıkama yöntemleri ve bakım ürünleri ile boya koruma uygulamaları ile erişilen; parlaklık, kir önleyicilik, su iticilik korunabiliyor.
Kıymetli otomobillerinizi ve otomobillerinize yapılan uygulamaları korumak için dkchemie yıkama ürünlerini ve cilalarını kullanmanız yeterlidir. Ph dengeli, seramik koruyuculu oto şampuanı önerimiz dkchemie PW’dur.
Ph dengeli, seramik ve boya koruma uygulamalarını destekleyen şampuanımız dkchemie PW; yoğun köpüğü, güzel narenciye kokusu, etkili kir çözücü özelliği ile foam lance ve diğer köpük yapım aparatları için geliştirilmiştir.

Shop Deri Klinik

Shop Deri Klinik İletişim

Ph dengeli seramik koruyuculu oto şampuan önerisi ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, Shop Deri Klinik ile iletişime geçebilirsiniz. Shop Deri Klinik mağazasını ziyaret ederek almak istediğiniz ürünleri yerinde inceleyebilir, satış danışmanlarından diğer ürünlerle ilgili de bilgi alabilirsiniz.

0541 355 60 18
0(212) 863 33 43 
Adnan Kahveci Mahallesi,
Büyükdere Caddesi, No:25,
Dükkan:23, 34528
Beylikdüzü/İstanbul
Yazının devamını okumak için linki tıklayınız.
hukuk Avukatlık

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski