En İyi Arabuluculuk Firması: Denge ARB

İstanbul Arabuluculuk Hizmetleri

İstanbul arabuluculuk hizmetleri veren firmalar bakımından zengindir. Bu kadar çeşitlilikte en iyi arabuluculuk firmasını bulmak mı istiyorsunuz?  Denge ARB, sizin için doğru tercihtir.
En İyi Arabuluculuk Firması: Denge ARB
En İyi Arabuluculuk Firması: Denge ARB
Firmamız bünyesinde çalışan uzman arabulucuların her biri gerekli eğitimlerden geçmiş, sertifika ve yetki sahibidir. Pratik ve teorik birikimi üst düzeyde olan uzmanlarımız, yıllar boyunca edindiği tecrübeleri hak ve adalet esaslarına uygun bir şekilde kullanır.
Arabuluculuk mesleğinin belirli bir standart kazanmasında büyük rol üstlenmiş olan Denge ARB, bu alanda hizmet veren en köklü firmalardan biridir.
Meslekî ve hukuki kurallara uygun bir biçimde faaliyet gösteren Denge ARB, ayrıca uluslararası akreditasyon sahibidir. Bundan dolayı yabancı uyuşmazlıkların çözümlenmesinde de yine firmamıza başvurulabilir.
Türkiye hukukunu oluşturan yasalara, kanunlara, mevzuatlara ve yönetmeliklere vâkıf olan ekibimiz, arabuluculuk hizmetlerini yürütürken hukuka, normlara ve standartlara bağlı kalır.

En İyi Arabuluculuk Firması: Denge ARB

Tüm arabuluculuk firmaları içinde üstünlüğünü kanıtlayan Denge ARB, tarafların aralarındaki ihtilafları âdil bir bakış açısıyla değerlendirir. Bu doğrultuda, her iki tarafın çıkarlarını göz önünde bulundurarak en doğru çözüm yolunu sunar.
Uyuşmazlığın çözümlenmesine yardımcı olacak arabulucu, kişiler tarafından seçilir.
Bunun anlamı ise: Denge ARB’ın, taraflara tam bir özgürlük tanıdığı ve onları hem arabulucu tercihinde hem belirlenen çözüme uyup uymamak noktasında serbest bıraktığıdır.
İstanbul arabuluculuk hizmetleri için tercihinizi Denge ARB firmasından yana kullanarak aradığınız profesyonel desteğe kavuşabilir ve muhatabınızla aranızdaki sürecin en doğru şekilde yönetilmesini sağlayabilirsiniz.

İletişime Geçiniz

Adres: Abdurrahman Nafiz Gürman Mh. General Ali Rıza Gürcan Cd. No:31 Metropol Center İş Merkezi K.1 No:5 Merter / İSTANBUL
Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi – Cuma: 08:00- 18:00
Telefonlarımız: Tel: 0212 415 50 53 | GSM: 0533 455 53 06
Email: info@dengearb.com | akif@dengearb.com
Yazının tamamını okumak için linke tıklayınız.
Hukuk Avukatlık

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski