Dijital Pazarlama

Dijital Pazarlama Nedir?

Geleneksel pazarlamanın, elektronik cihaz ve internet kullanılarak dijital ortamlarda yapılmasını kapsayan tüm pazarlama faaliyetlerine denir. İşletmeler veya bireyler sanal pazarlarda üyelik hesabı açarak markalarının satışını yaparlar. Hedef kitlesini sadece bulunduğu çevre ile sınırlı tutmak istemeyen işletmeler bu şekilde dünya pazarına açılmış olur.
Dijital Pazarlama - Teknomina Bilişim
Dijital Pazarlama - Teknomina Bilişim
Sanal pazarları da küresel piyasalara benzetebiliriz. Günümüzde Amazon, bütün dünyaya hizmet verecek kadar büyük bir Pazar payına sahiptir. Birçok marka da ürünlerini müşteriye ulaştırmak için bu tür sanal Pazar şirketleriyle anlaşma yapmaktadır. TeknoMina Bilişim firmamız da sanal pazarlardan maksimum fayda elde etmeniz için uzman ekibiyle sizlere destek olacaktır. Sanal pazarlara ürün yükleme ve pratik kullanma konusunda eğitim de veren uzmanlarımız, süreç boyunca sizinle iletişimde kalır. Dijital Pazarlama

E-Ticaret ve Dijital Pazarlama

Teknolojinin hızlı bir şekilde dünyaya yayılmasıyla E-Ticaret hacmi de buna paralel olarak büyüdü. Pandeminin de etkisiyle adeta patlama yaşanan e-ticaret, küçükten büyüğe bütün firmaların dikkatini çekti.  E-ticaret uyumlu web siteleri yapan TeknoMina Bilişim firması, dijital pazarlarda en önde yerinizi almak ve yüksek satış yapmanız için bütün destekleri ile yanınızdadır. En iyi ve yüksek kalitede hizmet almak istiyorsanız, çok iyi bir alt yapıya sahip olmalısınız. Uzman ekiplerimiz ihtiyacınız olan alt yapıyı kurar. Satış sürecini sağlıklı yürütebilmeniz için eğitim desteği de veren TeknoMina Bilişim firması, rakiplerinizin önünde olmanız için yapmanız gerekenler konusunda bilgi verir. 

Dijital Pazarlama ve Satış

Sanal pazarlarda üyelik açmanız veya kendi web sitenizin alt yapısını e-ticaret uyumlu kurmanız yetmiyor. Satış süreçleri bazı ip uçlarını bilmenizi gerektirir. Satışa sunacağınız ürününüzle ilgili hedef kitlenizi doğru seçmeniz ve reklam vereceğiniz zamanı çok iyi belirlemeniz gerekiyor. Tatillerde veya mevsimlerde satışa koyacağınız ürünlerin hedef kitleye hitap edecek şekilde tasarlanması çok önemlidir. Toptan ya da perakende satış yapan bir mağaza iseniz fiyatlarınızı ona göre güncellemeniz ve fiyat politikanızı ona göre oluşturmanız gerekir.
TeknoMina Bilişim firması olarak XML entegrasyonu sistemiyle üyeliğinizin bulunduğu bütün sanal pazarlardaki güncellemeleri aynı anda yapmanızı sağlıyoruz. Stok durumunuzu kontrol edebilir, fiyatları güncelleyebilir ve müşteriye göndereceğiniz ürününüzün iade edilmesinden kurtulabilirsiniz. Doğru yatırım sonuç getirir ama doğru yatırımı da profesyonel danışmanlık alarak yapabilirsiniz.

TeknoMina Bilişim İletişim

Daha detaylı bilgi almak için TeknoMina Bilişim ile iletişime geçiniz.
Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi,  A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul
Tel: 0532 069 92 44
Email: info@teknomina.com
Yazının tamamını okumak için linke tıklayınız.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski