Cilalı Hidrofobik Oto Şampuanı Tavsiye

Hiçbir Şeye Zaman Bulamıyoruz!

Otomobillerimizi doğru profesyoneller tarafından doğru ürünlerle yıkatmak bile çoğu zaman zor oluyor veya bunun için yeterli zamanı yaratamıyoruz, doğru profesyonel uygulama noktalarına her zaman gidemiyoruz.
Cilalı Hidrofobik Oto Şampuanı Tavsiye
Cilalı Hidrofobik Oto Şampuanı Tavsiye

Doğru ürünler ve yöntemlerle yıkanan otomobil yüzeyleri daha geç kirlenir, kirler yüzeye daha zor yapışır, hidrofobik özelliği olan ürünlerle işleme alınmış otomobillerde yağmurda yol almak daha kolay ve güvenilir olur, camlarda kir ve yağmur suyu birikmez, sürüş güvenliği daha yüksek olur. Bu etkilerinden dolayı yapılan düzenli otomobil yıkamalarında cilalı hidrofobik oto şampuanları tercih edilmelidir.Otomobillerinizin düzenli yıkamaları için dkchemie CS-cilalı hidrofobik oto şampuanı yeterlidir. Foamlance ve çift kova yıkama sistemine uygun olarak üretilmiş olan CS için foamlance uygulamalarında tavsiye ettiğimiz seyreltme oranı 1:5tir.Uygun oranda seyreltilen CS cilalı oto şampuanı boya yüzeyi ile eldiven arasında köpükten kalın bir bariyer oluşturur ve temizlik sırasında boya yüzeyinin çizilmesine karşı koruyucu bir rol oynar.

Kolaylıkla durulanan CS, hidrofobik etkisi ile suyun yüzeyde kalmasını engeller ve kurulama işlemini çok kolay bir hale dönüştürür. CS doğru kurulama havlusunun seçilmesi ve tamponlayarak kurulama yönteminin uygulanması ile yıkanan araç yüzeyinde kurulama kaynaklı çizik oluşumunun önüne geçer.Kirlenme geciktirici etkisi, parlaklığı koruması ve hidrofobik özellikleri aracınızın daha geç kirlenmesine, temizliğinin daha kolay yapılmasına yardımcı olacaktır.

Deri Klinik, dkchemie ürünleri ile otomobillerin yıkanmasını keyifli, bol köpüklü, güzel kokulu bir işleme çevirmenize yardımcı olmak için çalışıyor.

Cilalı Oto Şampuanı Araca Zarar Verir Mi?

Hem toz hem de çamur lekelerinde tamamen temizlik sağlar. Aracınızın geç kirlenmesine yardımcı olacak şekilde olarak üretilmiştir. Ürün kolay bir şekilde köpürür ve kullanmadan önce doğru oranda seyreltmeniz hazır olmasına yeterli olur. Köpük olduğu için kirleri çıkarmada çok daha başarılı olur. Cilalı oto şampuanı kullandığınızda aracınızı derinlemesine şekilde temizlemiş olarak güvende olursunuz.

Deri Klinik Firmasını Tanıyalım

Shop Deri Klinik 50 yılı aşkın üretim tecrübesinden güç alarak, hizmet veren sektörde hem yerli hem de yurt dışı iş ortaklarıyla çalışan lider firmalardan biridir. Cilalı hidrofobik oto şampuanı tavsiye ürünler için www.shopderiklinik.com adresinizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Firma bünyesinde çalışan personel alanında uzman ve eğitimli personellerdir. İnternet sitesi üzerinden, profesyonellere, kullanıcılara ve iş ortaklarına satış gerçekleşir. Üyeliğinize göre en çok işinize yarayacak ürünleri bulmakta hiçbir zorluk çekmeden hızlı bir şekilde online sipariş verebilirsiniz.

İnternet sitesinde ürün siparişi haricinde birçok bilgilendirici ve ürünler hakkında açıklayıcı yazılar bulunur. Eğitime alınan personel ve diğer profesyoneller video izleme, tanıtım ve uygulamalı dersler görürler. Bu şekilde her ürüne dair kullanımı da birinci elden denemiş ve kavramış olurlar. Cilalı hidrofobik oto şampuanı tavsiye için aracınızın parlamasını istiyorsanız tercih edebileceğiniz en kaliteli ürünler sitede yer alır.

Kendi üretimleri olduğu için ürünün içinde ne olduğunu ve kullanım detaylarını doğru şekilde öğrenebilirsiniz. Hem Türkiye hem de yurt dışında ürünleri kullanılmaktadır. Oto temizleyicileri için ürün satışı yanında özel eğitim ve sürekli teknik destek de verilmektedir.

Sektörde yer edinmek ve ilerlemek istiyorsanız eğitimler hakkında bilgi alarak kendinizi geliştirebilir ve ekibe katılabilirsiniz. Ar-Ge ekibi alanında uzmandır ve üretim aşamasında birçok üstün başarılara imza atmıştır. Daha uzun koruma, uzun süre etki ve uygun fiyatlı kaliteli ürün sunumu konusunda çalışmalar devam etmektedir.

Shop Deri Klinik Ekibi

Shop Deri Klinik ekibi uzman kadrosu ile müşterilere ürün satışının yanında ürün hakkında en doğru ve detaylı bilgileri de sunar. Cilalı hidrofobik oto şampuanı tavsiye almak istediğinizde isteklerinizi dinleyen ve size en doğru ürünü sunan bir çalışan yardımcı olur.

Eğitim süreci üç gün sürmektedir. İnternet sitesine giriş yaptığınızda almak istediğiniz ürünlerin hemen yanında formül detayları ve gerekli bilgiler de yer almaktadır. Aracınız için en doğru ürünü seçmek sizin için kolay bir süreç olur.

Firma ile iletişime geçtiğinizde sizin için özel ürünler de sunabilirler. Eğitimde ilk olarak oto temizliğinde kullanılan ürünlere dair tanıtım videoları sunulur. Daha sonra ürünler hakkında detaylı bilgi verilir. Uygulamalı olarak eğitim alan personel cilalı hidrofobik oto şampuanı tavsiye lazım olduğunda size geniş bir ürün portföyü ile gelir.

https://www.shopderiklinik.com/blog/icerik/oto-arac-sampuan

Uygun fiyat seçenekleri arasından en çok beğendiğiniz ve kullanmak istediğiniz ürünü seçerek ülkenin her bölgesine sipariş edebilirsiniz. Yurt dışı iş ortakları için de özel fiyatlar ve hızlı sipariş gerçekleştirilir.

Ürünler çalışanlar tarafından uygulandığı için size ürün hakkında en ufak detaya kadar bilgi verebilirler. Aracınızın yapısını koruyacak ve tamamen temizlenmesini sağlayacak ürün çeşitleri için hemen internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Yoğun ve etkili ürünler nedeniyle uzun süre boyunca ürünü aynı etkide kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçiniz

Cilalı hidrofobik oto şampuanı tavsiye için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, Shop Deri Klinik firmamızı ziyaret edebilir ya da bizi arayabilirsiniz.

 0541 355 60 18

 0(212) 863 33 43 

Adnan Kahveci Mahallesi,
Büyükdere Caddesi, No:25,
Dükkan:23, 34528
Beylikdüzü/İstanbul

Cilalı Hidrofobik Oto Şampuanı Tavsiye

TeknoMina Bilişim hukuk Avukatlık

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski